Sofiju Vergaru tuže radnici: Tvrde da im je dužna čak 1,7 miliona dolara

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 22:36

Sofiju Vergaru tuže radnici: Tvrde da im je dužna čak 1,7 miliona dolara

Izvođači radova koji su renovirali vilu Sofije Vergare u Los Anđelesu tužili su glumicu jer im, tvrde, nije isplatila više od 1,7 miliona dolara.

U tužbi, koja je dostavljena i magazinu People, navodi se da je kompanija Reside Custom Homes 27. novembra optužila Vergaru da im nije isplatila dve fakture poslate u martu i julu 2023. godine za završene radove na kući, u ukupnom iznosu od 1.700. 492,64 dolara. Osim toga, optužili su glumicu za kršenje ugovora, prevaru i namerno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mešanje u ugovorne odnose.

Naime, Vergara je u aprilu 2022. godine angažovala kompaniju Reside Custom Homes za renoviranje njene kuće, a kompanija je, prema ugovoru, posao završila do decembra 2022. Tada je glumica navodno od njih tražila dodatne radove. U tužbi se navodi i da je glumica "imala agresivne ispade i ponižavala, ismevala, maltretirala i pokušavala da zastraši svoje zaposlene".

„Moj klijent je podneo žalbu protiv izvođača nekoliko meseci pre podnošenja ove lažne tužbe. Tvrdnje Sofije Vergare su se odnosile na značajno preskupljenje od strane Reside-a, loš i nemaran rad i kašnjenja, za koje je tražila odštetu veću od 5 miliona dolara. Uvereni smo da moj klijent će dobiti ovaj spor“, rekao je advokat slavne glumice u izjavi za People.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.