Sofija Vergara slavi razvod, kadrovi su čista provokacija: Ovako izgleda slobodna žena VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 15:03

Sofija Vergara slavi razvod, kadrovi su čista provokacija: "Ovako izgleda slobodna žena" VIDEO

Sofija Vergara uživa u životu, a nakon vesti da se Džo Manganijel i ona razvode, ubrzo je osvanuo i snimak na njenom Instagramu.

Kako se vidi iz priloženog, ova Kolumbijka je poslednje dane odmora posvetila sebi, te je vatrenim plesom zaključila letnji odmor.

U jednodelnom kupaćem kostimu koji naglašava svaku njenu oblinu, Sofija je pokazala da joj njen razvod neće pokvariti poslednje dane odmora.

"Poslednji dani odmora! Ravelo, volim te i kada je previše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vruće ovde", napisala je Vergara na Instagramu.

Sudeći po komentarima, ni Sofijin razvod neće pokvariti užitak mnogobojnih fanova koji gledaju ovaj snimak.

"Ti si definicija savršenstva", "Uživaj u slobodi nakon razvoda", "Ukoliko ti je neko potreban za razgovor ili rame za plakanje, tu sam","Ovako izgleda slobodna žena", pisali su u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.