Sofija Vergara i Džo Manganijelo se bore za vlasništvo nad čivavom: Oboje je tretiraju kao ćerku

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 11:34

Sofija Vergara i Džo Manganijelo se bore za vlasništvo nad čivavom: Oboje je tretiraju kao ćerku

Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode nakon sedam godina braka, što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da su važili za jako skladan par.

Sofija i Džo još uvek rade na papirima za razvod, a kako se navodi, jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti čivava po imenu Bubbles.

"Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje treba da reše, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Babls", otkrio je izvor blizak paru, dodajući kako se Sofija nada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se "rastati na miran i pošten način".

Glumci su objavili vest o razvodu samo nekoliko dana nakon što je njihova čivava Babls navršila 10 godina, a Sofija je za ljubimicu organizovala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

"Bez obzira na to koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti", napisala je glumica uz fotografiju čivave u haljini s leopard uzorkom kako jede ružičastu tortu.

Par je odlučio da nabavi psa jer je glumica silno htela imati ljubimca, no u jednom je intervjuu otkrila kako isprva nije imala baš najbolji odnos sa psom jer je bila privrženija njenom suprugu.

"Ona me mrzi. Trebalo je da bude moj pas, a opsednuta je Džoom", izjavila je. Glumica je i u drugim intervjuima govorila o tome koliko im je Babls važna, a jednom je izjavila kako njen suprug čivavu tretira kao da je njihova ćerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.