Snimala dečka kako hrče, pa se obogatila: Fanovi masovno otkupljuju snimak VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 07:57

Snimala dečka kako hrče, pa se obogatila: Fanovi masovno otkupljuju snimak VIDEO

Tiktokerka Ana Malfer iz Meksiko Sitija prošle godine je počela da živi sa svojim dečkom i otkrila da njen partner hrče u snu.

Njegovo glasno hrkanje počelo je da je nervira, a ona mu je objasnila da zbog toga ne može da spava, a on je odgovorio da "nije tako strašno".

Tada se odlučila na neobičan potez da ga ubedi da zaista glasno hrče.

"On bi to uvek poricao, pa sam, naravno, učinila ono što je trebalo. Snimila sam dokaz, i to audio-snimak jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi video bio užasno jeziv. Kad sam mu pustila snimak, mislio je da je smešno, pa sam ga nastavila snimati kad god sam imala priliku", ispričala je.

Devojka je došla na briljantnu ideju da zaradi od hrkanja svog dečka i zamolila svoje prijatelje muzičare da naprave pesme od audio zapisa. Kada je projekat završen, objavila je pesme na Spotifaju, na profilu koji je nazvala Snoring Machine.

Kanal je postao hit i prati ga 16.800 ljudi koji žele slušati nečije hrkanje, a najpopularnija pesma je jednominutni klasik Light Snoring. Kaže da je pre mrzela njegovo hrkanje, a sada kad je uspela to da unovči, više joj ne smeta.

Video u kojem je ispričala priču o hrkanju prikupio je više od devet miliona pregleda, a tiktokeri su oduševljeni njenom idejom.

"Ovo je genijalno! To ću ja napraviti sa hrkanjem svoga supruga", napisala je jedna tiktokerka, a druga se požalila: "Baš sam ljubomorna, moj dečko ne hrče."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.