Snimak koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda: Tata je igrao horor video-igru, a onda mu se prišunjala ćerkica... (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda: Tata je igrao horor video-igru, a onda mu se prišunjala ćerkica... (VIDEO)

Ovo se zove iznenađenje!

Snimak je pregledan više od dva miliona puta, a prikazuje kako Britanski strimer Tom Veldon, poznat pod nadimkom "JurassicJunkie", viče nakon što njegova 22-mesečna ćerkica Džesika upada dok on igra "Outlast 2".



Veldonova burna reakcija i neodoljiva beba pomogli su mu da uđe u Ginisovu knjgu rekorda kao autor >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najgledanijeg video klipa na Twitchu, samo dva dana nakon što je emitovao strim, 21. jula ove godine.

"Nemam pojma kako je ušla u sobu. U istom trenutku vrana je u igri letela prema meni i jednostavno sam vrisnuo i skočio. Skrenuo sam pogled sa ekrana nakratko, video malo telo iza mene i počeo da vrištim. To je zapravo bila moja ćerka, koja mi je donela hladno piće", objasnio je Veldon.

Kaže da nije očekivao da video postati toliko popularan, a to je shvato kada su ga zaposleni u Twitchu zvali da mu kažu da je video ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.