Snimak akcije jezikom zgrozio svet: Teška je 220 miliona, ali jednu stvar joj ne opraštaju VIDEO

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 10:16

Snimak "akcije jezikom" zgrozio svet: Teška je 220 miliona, ali jednu stvar joj ne opraštaju VIDEO

Sada već svetski poznata pevačica je 2015. godine sa tezge servisa lizala krofne koje su bile izložene za prodaju. Njen tadašnji dečko je sledio njen primer i nakon što je užasnuo svet, izvinila se.

Ima neobičan vokal i ne znam baš da će kao takva uspeti da se probije na američko, a kamoli svetsko tržište, komentarisali su producenti kada su čuli pevanje Arijane Grande. Kao dete je nastupala u brojnim mjuziklima poput 'Čarobnjaka iz Oza' i 'Lepotica i zver', ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zapažena tek kada je zaigrala u mjuziklu '13' na Brodveju 2008. godine.

Dve godine kasnije otišla je na kasting kod producenta i vlasnika dečjeg TV kanala Nickelodeon Dena Šnajdera i dobila ulogu u seriji 'Sam&Cat'. Arijana je morala radikalno da promeni svoj izgled, pa je svoju prirodnu smeđu boju kose zamenila crvenom. I na račun uloge dobila je pohvale. Zbog učešća u toj seriji stekla je status tinejdžerske zvezde, ali je ipak više zanimala muzika nego gluma.

Zabavno je snimati, ali muzika je uvek bila i biće glavna stvar za mene“, rekla je tada. U avgustu 2010. počela je da radi na svom debitantskom studijskom albumu i nakon tri godine snimanja objavila 'Iours Truli'. Prodat je u 138.000 primeraka prve nedelje, a mesec dana kasnije album je dostigao prvo mesto na Bilbordovoj listi albuma. Tako je Ariana postala druga umetnica, posle Kesha, čiji je debi album zauzeo prvo mesto.

Arijana je do sada objavila šest studijskih albuma, a na sajtu Celebriti Net Vorth procenjuju da ona vredi oko 240 miliona dolara, što je oko 220 miliona evra. Danas je proslavila 30. rođendan, a očekuje se da će u budućnosti „ispustiti” još mnogo hitova. Iako je često karakterišu kao slatku i simpatičnu i bez 'mrlje' u karijeri, mnogi se sećaju incidenta iz 2015. godine kada je Arijana lizala krofne koje su bile izložene za prodaju na polici u poslastičarnici. Sve su snimile nadzorne kamere, a Arijana se kasnije, kada je snimak procurio na društvene mreže, izvinila svojim fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.