Izvor: B92, 29.Jan.2024, 11:18

Snimak Monike Beluči zadivio svet: Ovakva žena se jednom rađa VIDEO

Monika Beluči je u nekoliko sekundi dokazala zbog čega je među najlepšim, najharizmatičnijim, najelegantnijim, najseksepilnijim i najženstvenijim ženama sveta.

Čuvena prirodna lepotica nas je još jednom uverila da će biti teško da neko drugi zauzme njeno mesto, jer i u 60. godini uspeva da ostavi bez daha i da očara svojom prirodnom lepotom i gracioznošću.

Italijanska filmska diva privukla je poglede na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila je i među zvanicama na svečanosti "Diner De La Mode" kojom je zatvorena prestižna modna manifestacija.

Njeno modno izdanje uveliko se komentariše na društvenim mrežama, a video-snimak koji je čuvena lepotica objavila na svom profilu na Instagramu zaista ostavlja bez teksta.

Nosila je crnu elegantnu haljinu i cipele s vrtoglavom štiklom, a mnoge je oduševila i frizura za koju je zaslužan čuveni frizer Džon Nolet s kojim se na ovom događaju pojavila u javnosti, zajedno sa emotivnim partnerom Timom Bartonom.

Haljina je naglasila Monikine atribute i "stigla" je nakon što nas je glumica nedavno oduševila i u elegantnom odelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.