Izvor: Domino Magazin, 28.Jan.2013, 05:02 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Šnicla tri sira
Viljuškom po svetu – francuska kuhinja Mike Dajmaka
Teleća šnicla – 1 kg; mocarela – 100 gr; plavi sir (gorgonzola, rokfor) – 100 gr; parmezan – 100 gr; jaja; brašno; ulje; so
Još jedna varijacija na temu pohovane i filovane teletine.
Fil je mešavina mocarele i nekog plavog sira, dakle gorgonzole ili rokfora.
Pohovanje je parisko (jaja, brašno, jaja), ali su jaja umućena sa ribanim parmezanom.
Sto jedno jelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs
Kuvanje za gurmane
Piše
Mika Dajmak
Autor je urednik Malog kuvara, dodatka petkom u dnevniku Danas, tvorac nekoliko serijala o kuvanju na raznim televizijama, pisac više bestselera iz oblasti kulinarstva: "Sočni kuvar Dva debela novinara", "Šaputanja iz rerne debelih novinara"...
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.