Smrtonosni izazov na TikTok-u odneo već četiri života: Ona je zabeležila njegovu smrt VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 18:26

Smrtonosni izazov na TikTok-u odneo već četiri života: "Ona je zabeležila njegovu smrt" VIDEO

Opasan trend skakanja sa broda koji ide punom brzinom na TikToku odneo je četiri života za šest meseci u SAD.

Najmanje četiri osobe u državi Alabama umrle su poslednjih meseci nakon što su podlegle novom i smrtonosnom trendu na TikToku. Tragači za adrenalinom i uzbuđenjem skakali su ili se prevrtali sa zadnjeg dela glisera, samo da bi slomili vrat i udavili se.

Kapetan Džim Denis iz spasilačke službe Alabame prokomentarisao je nemile događaje: "U poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šest meseci imali smo četiri utapanja koja su se lako mogla izbeći. Radili su TikTok izazov. To je vrsta izazova kada uđete u čamac koji se kreće velikom brzinom, i skočite sa istog, rekao je Denis u intervjuu koji prenosi New York Post.

Kapetan je rekao da je ovaj trend bio problem za spasilačke službe u poslednje dve godine, ali da je posebno intenziviran od početka godine. Prva žrtva umrla je u februaru nakon što je uronila u reku Kusa dok su njegova žena i njihova deca gledali iz čamca. "Nažalost, ona je zabeležila njegovu smrt“, rekao je Denis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.