Slon sklon lopovluku - opet provalio u istu kuću

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 10:22

Slon sklon lopovluku - opet provalio u istu kuću

Divlji slon provalio je kroz zid jedne kuće na jugu Tajlanda i surlom tražio hranu po kuhinji.

Neobičan prizor zatekla je vlasnica kuće Račadavan Puengprasopon, koja je simpatičnog lopova - i to višestrukog, snimila na delu.

Ovo nije prvi put da slon, koga su lokalci nazvali Bunčuaj, provaljuje u kuću. Kako Račadavan kaže, prethodna njegova 'poseta' koštala ju je 1.140 dolara, piše "Gardijan".

Žena je fotografije postavila na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuk, napisavši da su je usred noći probudili čudni zvukovi iz kuhinje. Zatekla je slona čija je glava virila kroz srušeni zid.

Ovog puta Benčuaj je uhvaćen dok je surlom, tražeći hranu po fiokama, obarao šerpe i lonce.

Bunčuaj živi u obližnjem nacionalnom parku Kaeng Kračan, a u selo slonovi ponekad svrate - očigledno kada namirišu hranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.