Šlic je odradio svoje kad je zakoračila: Jednim korakom od stroge elegancije do provokacije FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 12:26

Šlic je "odradio" svoje kad je zakoračila: Jednim korakom od stroge elegancije do provokacije FOTO

Slavna glumica je naizgled nosila "obični" komad, ali je haljina zapravo bila veoma rizična.

Lepa Penelope Kruz (49) zablistala je u šik odevnoj kombinaciji na premijeri filma "Ferari" (Ferrari) u Madridu i još jednom dokazala da obožava originalan stil odevanja i da odlično ume da ga iznese.

Nosila je haljinu prestižne modne kuće "Šanel" (Chanel) u kojoj je izgledala bar dvostruko mlađe.

Haljina na kopčanje koja prati model >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sakoa je u prepoznatljivom dezenu ove marke i ima roze postavu, a upravo taj deo je Penelope uklopila sa kapom. Kada je zakoračila otkrila je još jedan detalj - šlic koji seže do "škakljivog" predela i koji je ovom skupocenom i elegantnom komadu dao i dozu provokacije.

Glumica je savršeno iznela kreaciju ukombinovanu sa crnim sandalama na platformu i crnom "Šanel" torbicom, a tu je bio i efektan nakit u vidu zlatnih minđuša, koje se ponovo vraćaju na modnu scenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.