Slepa devojka progledala zahvaljujići dečku, ono što je uradila srušilo je mnoge snove

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slepa devojka progledala zahvaljujići dečku, ono što je uradila srušilo je mnoge snove

Život je surov, okolnosti će se menjati, ali je veoma važno da ostanete onakvi kakvi ste oduvek bili.

Sigurno ste više puta čuli kako se ljudi promene kada dobiju ono što žele. Međutim, posle ove priče, shvatićete da je najbitnije da ostanete dosledni sebi.

Jedna devojka provela je celo svoje detinjstvo slepa, žaleći što ne može da vidi svet i ono što se oko nje dešava. I pored toga, imala je kraj sebe momka koji ju je voleo i opisivao joj sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je želela da zna. Jednog dana, nakon više godina zabavljanja, rekla mu je da bi se sigurno udala za njega, samo kada bi mogla da vidi svet oko sebe.

Izgovaramo skoro svakodnevno, a evo šta znači kad se neko nađe u "vrzinom kolu"

Nedugo potom, pozvali su je i rekli da je moguće da je operišu kako bi joj povratili vid. Nakon operacije devojka je bila presrećna jer napokon ima sve što je oduvek želela. Međutim, dečko koga je volela bio je slep. Sujetna, kada ju je upitao da li želi da bude njegova žena, rekla mu je da ne želi da se uda za njega, i ostavila ga. Slomljenog srca, momak je napisao pismo u kome je pisalo: "Nadam se da si srećna sada kada vidiš svet. Samo čuvaj moje oči, draga".

Iz ove priče mogu se izvući različite pouke koje će vas voditi kroz život. Bez obzira na to kako se okolnosti promene i šta dobijete u životu, nikada nemojte zaboraviti one koji su uz vas bili kada niste imali ništa.

Čovek je upitao Sokrata kako da postigne uspeh, lekciju koju mu je održao treba svi da upamtimo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.