Slede tužbe zbog slika princeze

Izvor: B92, 16.Sep.2012, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slede tužbe zbog slika princeze

Advokati britanske kraljevske porodice podneće 17. septembra krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio suprugu princa Vilijama kako se sunča u toplesu na jugu Francuske.

Prijava protiv nepoznatog fotografa ili više njih biće podneta francuskom tužilaštvu, navodi se u saopštenju iz britanske palate koje je preneo AP. Tužilaštvo Francuske odlučiće o eventualnom pokretanju istrage.

Prošle sedmice francuski magazin "Kloser" objavio je paparaci fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojvotkinje od Kembridža, kako se u toplesu sunča tokom odmora u Provansi. Advokati para tuže izdavača magazina, medijsku grupu "Mondatori" kako bi sprečili njihovo ponovno objavljivanje.

U vlasništvu iste medijske grupe je i italijanski magazin "Ki" koji je najavio da će u ponedeljak objaviti 26 fotografija princeze u toplesu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog fotografija princeze u toplesu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2012, 00:44

Advokati britanske kraljevske porodice podneće krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio princezu Kejt u toplesu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prijava zbog toples slika princeze

Izvor: B92, 17.Sep.2012

London -- Advokati britanske kraljevske porodice podneće krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio suprugu princa Vilijama, Kejt, kako se sunča u toplesu...Prijava protiv nepoznatog fotografa ili više njih biće podneta francuskom tužilaštvu, navodi se u saopštenju, koje je preneo AP...Francusko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.