Slavni pevač hitno operisan

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 13:30

Slavni pevač hitno operisan

Čuveni pevač se oporavlja

Majkl Bolton, čuveni američki pevač, saopštio je da mu je nedavno utvrđeno prisustvo tumora na mozgu, i da će napraviti pauzu, kad je reč o nastupima.

"Nešto pre praznika, utvrđeno je da imam tumor na mozgu, i bila je potrebna hitna operacija. Zahvaljujući mom neverovatnom medicinskom timu, operacija je bila uspešna. Sada se oporavljam kod kuće, okružen velikom ljubavlju i podrškom moje porodice", napisao je pevač na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Bolton je saopštio obožavaocima da će sledećih nekoliko meseci posvetiti oporavku i da trenutno prekida nastupe.

"Uvek je najteže da razočaram obožavaoce tako što ću da odložim nastup, ali budite sigurni da se trudim da ubrzam oporavak i brzo se vratim nastupima. U srcu čuvam vaše pozitivne pruke, javljam šta se dešava, sve vas voli MB", napisao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.