Slavni muzičar otkrio: U doba najveće slave živeo sam na jednoj banani dnevno

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 16:31

Slavni muzičar otkrio: "U doba najveće slave živeo sam na jednoj banani dnevno"

Ovih dana na Netfliks stiže dokumentarac o Robiju Vilijamsu, a ovom prilikom slavni muzičar je za britanski The Sun iskreno govorio o svojim trenucima najveće slave, teškom poremećaju u ishrani, borbi sa anoreksijom i preispitivanju svoje muzičke karijere.

Robi je priznao da je za kratko vreme izgubio više od 12 kilograma, zahvaljujući leku za dijabetičare koji mnogi koriste za mršavljenje. "Čim se ugojim nekoliko kilograma, to je strašno loše za moje zdravlje. Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kao da ću poludeti", rekao je on.

"Živeo sam od jedne banane dnevno"

Otkrio je da se u prošlosti borio sa, kako kaže, epizodama anoreksije kada je brojao svaku kaloriju.

"Na vrhuncu karijere živeo sam od jedne banane dnevno, odnosno samo 90 kalorija. Ceo život imam poremećaj u ishrani, to je zapravo mešavina svih poremećaja", tvrdi on.

Sve ovo i još mnogo detalja iz njegovog privatnog života otkriće nova dokumentarna serija, koja će biti prikazana 8. novembra na Netfliksu. A oni koji su već imali prilike da pogledaju epizode ​​tvrde da će Vilijamsa prikazati kakve do sada nismo videli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.