Slavni glumac pokušao da odbrani nedužnu devojku i umalo izbegao tragediju

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 11:33

Slavni glumac pokušao da odbrani nedužnu devojku i umalo izbegao tragediju

Glumac Idris Elba (50) našao se u opasnoj situaciji u jednom američkom noćnom klubu.

Britanski glumac pokušao je da spreči sukob između muškarca kojeg nije poznavao i njegove devojke, usled čega je muškarac uperio pištolj u Idrisovu glavu, prenosi Dejli mejl.

"Muškarac se devojci uneo u lice i vrisnuo:

"Ubiću te!"

Prišao sam mu i rekao:

"Vidi kako je lepa. Zašto tako razgovaraš sa ovom lepom princezom?' Ali onda je taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lik izvukao pištolj i uperio ga u mene", prepričao je glumac šokantan trenutak.

"Uperio ga je direktno meni u lice i kazao: 'Je l' ti govoriš nešto o mojoj curi?' Mislio je da pokušavam da joj se nabacujem. Sećam se da sam pomislio: 'Nemoj se tako igrati pregovarača', nastavio je.

Britanski glumac trebalo je da igra slavnu ulogu Džejmsa Bonda, međutim, nedavno je otkrio da je ipak odlučio odbiti ponudu jer se previše u obzir uzimala njegova rasa.

Elba je takođe dobar prijatelj sa princom Harijem (38), a u podkastu Smartless ispričao je kako su se upoznali.

"Puštao sam muziku u klubu i Hari me je nekoliko puta pozdravio. Jednom mi je prišao i rekao da će se ženiti, pa me pitao da li bih mu bio di-džej", prisećao se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.