Slavni glumac otkrio da je njegovo dete transrodno: Moja ćerka je sada dečak

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 19:21

Slavni glumac otkrio da je njegovo dete transrodno: "Moja ćerka je sada dečak"

Poznati glumac Marlon Vejans podelio je sa svetskom javnošću da je njegova ćerka transrodna i da se cela porodica trenutno prilagođava tome.

Ćerka poznatog glumca ima 23 godine, a Vejans je ovim putem rekao:

"Kao roditelj prošao sam kroz neznanje i poricanje i došao do potpune bezuslovne ljubavi i prihvatanja".

Komičar je rekao da će se svojim detetom baviti i kroz film "Dugino dete", kako bi mnogim porodicama koji prolaze kroz slične izazove pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovaj način.

"Moja ćerka je sada moj sin. Moja ćerka Amai je sada Kai", rekao je glumac Marlon Vejans za "The Breakfast Club" i dodao:

"Mislim da postoji mnogo roditelja kojima je potreban takva poruka, a ja znam da se nosim sa time. Bila je to vrlo bolna situacija za mene, ali, čoveče, ovo je jedan od najboljih momenata koje sam ikada mogao da zamislim", poručio je.

Glumac sa bivšom partnerkom Andželikom Zakari ima i sina Šona (21). Priznao je da će možda s vremena na vreme pogrešno osloviti sina, ali da će i to naučiti.

"Ako to ne mogu da postanu u porodici sa svojim ocem i majkom, kako da ih pošaljem u svet. Tako sam ponosan što moja deca jesu samouverena", poručio je, a mnogi su pohvalii njegov pristup roditeljstvu, piše Page six.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.