Slavni fudbaler ponovo slobodan? Devojka ga ostavila nakon 92. prevare

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 09:55

Slavni fudbaler ponovo slobodan? Devojka ga ostavila nakon 92. prevare

Prema pisanju brazilskih medija slavni fudbaler Nejmar i negova devojka Bruna Biankardi prekinuli su vezu, samo mesec nakon što su proslavili rođenje svoje ćerke.

Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili. Ipak, brazilski list Correio Brasiliense objavio je vest o njihovom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac svoju devojku prevario čak 92 puta.

"Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje ćerke", tvrdi Correio Brasiliense.

Ovaj put Nejmar je navodno prevario svoju partnerku na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu.

"Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi", napisala je na društvenim mrežama.

Biankardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Njeno bogatstvo procenjeno je na gotovo dva miliona dolara.

Nejmara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno. Fudbaler Al Hilala već ima 12-godišnjeg sina sa Karolinom Dantas, a trenutno se oporavlja od teške povrede kolena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.