Slavne manekenke se obnažile i pokazale sav svoj seksepil

Izvor: B92, 05.Avg.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne manekenke se obnažile i pokazale sav svoj seksepil

Specijalno za editorijal magazina "Love", poznate manekenke Ducen Kros i Karolin Marfi su rešile da se skinu pred svetlima fotoaparata i pokažu svoju prirodnu lepotu.

Holandska manekenka Ducen Kros (32) i američki supermodel Karolin Marfi (43) pozirale su potpuno nage poznatom fotografu Patriku Demaršele, specijalno za editorijal magazina "Love".

One su oduševile svojom lepotom koja odoleva starenju, te dokazale da njihov seksepil ne bledi.

Dok Ducen pozira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sedećem položaju, te zavodi svojim pogledom u daljinu, Karolin, koja je krasila svetsku pistu devedesetih godina 20. veka, pokazala je svoje zategnuto telo. Mnogi su se iznenadili njenom odličnom formom, odnosno dugim nogama i zategnutom pozadinom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavne manekenke se obnažile i pokazale sav svoj seksepil

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2017, 09:41

Specijalno za editorijal magazina "Love", poznate manekenke Ducen Kros i Karolin Marfi su riješile da se skinu pred svjetlima fotoaparata i pokažu svoju prirodnu ljepotu..Holandska manekenka Ducen Kros (32) i američki supermodel Karolin Marfi (43) pozirale su potpuno nage poznatom fotografu Patriku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.