Slavna voditeljka pokazala ubitačnu figuru: Jedva smestila grudi u korset – kako uopšte diše? FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 12:08

Slavna voditeljka pokazala ubitačnu figuru: Jedva smestila grudi u korset – kako uopšte diše? FOTO

Jedna od najpoznatijih britanskih novinarki Maja Jama još jednom je pokazala zavidnu figuru. Ali po koju cenu?

Voditeljka je za prilike snimanja trenutno najpopularnijg rijaliti šoua u Velikoj Britaniji "Ostrvo ljubavi" ponela korset u koji je jedva smestila bujne grudi, a sudeći prema fotografijama sa društvenih mreža, jedva je mogla i da diše.

Celokupno izdanje upotpunila je mini suknjom i jednostavnom šminkom.

Posetimo, britanska voditeljka veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popularnost je doživela zahvaljujući rijalitiju "Ostvro ljubavi". Šira javnost je od njenog prvog pojavljivanja na malim ekranima bila opčinjena Jaminom lepotom, te je mnoge intersovalo da li je ikada radila plastične operacije.

Prema pisanju sajta "MYA Cosmetic Surgery", lepa voditeljka nije išla pod nož, a bujne grudi i zanosne obline su dar prirode.

"Molila sam se da imam bujne grudi u tinejdžerskim danima i posrećilo mi se", rekla je Maja, a prenosi gorepomenuti sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.