Slavna glumica u 80. godini priznala: Zatvorila sam radnju tamo dole

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna glumica u 80. godini priznala: "Zatvorila sam radnju tamo dole"

Proslavljena glumica Džejn Fonda trenutno promoviše novi film Book club, te je specijalno za magazin Pipl govorila o ljubavi, kada je otkrila zanimljive detalje iz svog seksualnog života.

Holivudska zvezda Džejn Fonda pre godinu dana raskinula je osam godina dugu vezu sa muzičkim producentom Ričarom Perije.

Oni su tada objasnili da ostaju bliski prijatelji uprkos razdvajanju, kao i da se Džejn posvećuje aktivizmu, a Ričard nastavlja da piše svoje memoare. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Iako je godinama imala stav da seks definitivno ne prestaje u starijim godinama, glumica je ovog puta otkrila da je tome došao kraj.

"Ne ulazim u veze više, iako jesam do pre par godina. Imam 80 godina sada. Zatvorila sam radnju dole", kratko je kazala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.