Slavna glumica progovorila o poljupcu s Bredom Pitom: Imala sam 11 godina, bilo je odvratno VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 17:49

Slavna glumica progovorila o poljupcu s Bredom Pitom: "Imala sam 11 godina, bilo je odvratno" VIDEO

Kirsten Dunst imala je samo šest godina kada je debitovala u kratkom filmu Vudija Alena Oedipus Wrecks, a njena karijera je brzo napredovala.

Tokom sledećih nekoliko godina glumila je s Tomom Henksom i Brusom Vilisom, ali njena glavna uloga došla je 1994., kada je imala 11 godina.

Ubrzo nakon što je završila snimanje, 11-godišnja Kirsten rekla je za Entertainment Tonight: "Toliko sam mrzela poljubac jer mi je Bred bio poput starijeg brata na snimanju i to je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ljubiš svog brata. Čudno je jer je on stariji tip i morala sam ga poljubiti u usne pa je bilo odvratno."

Kirsten je 2021. rekla za Vanity Fair da je poljubiti Breda za nju bio jedan od najgorih delova snimanja tog filma i dok su je uglavnom "tretirali kao princezu na setu", bio joj je mučan taj deo scenarija.

A intervju iz 1994. godine koji prikazuje kako Kirsten ispituju o situaciji tokom promotivne turneje za Little Women nedavno se ponovo pojavio na TikToku i izazvao prilično oštre reakcije gledalaca.

Video počinje pitanjem Kirsten: "Jesi li stvarno mrzela da ljubiš Breda Pita?" na šta ona objašnjava: "Da, pa, znaš šta, volim Breda, on je tako drag... bilo je, kao, neugodno. Mislim, imam 12 godina. On ima 31 godinu i muškarac je. Pa zašto bih uživala ljubiti ga?" odgovorila je devojčica.

Ljudi su u komentarima pohvalili glumicu zbog odgovora i nazvali je jedinom razumnom u intervjuu. "Zar je stvarno trebalo da objašnjava?", "Imala je 12 godina, ali govorila je kao odrasla osoba", "Dete ovo ne bi trebalo da objašnjava odrasloj osobi", neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.