Slavna glumica ponovo uhapšena: Lekari procenjuju njeno psihičko stanje

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 22:42

Slavna glumica ponovo uhapšena: Lekari procenjuju njeno psihičko stanje

Američku glumicu Amandu Bajns u subotu su priveli policajci iz policijske uprave Los Anđelesa na procenu mentalnog zdravlja, piše TMZ.

Bivša zvezda Nikelodeona (37) u aprilu je puštena sa psihijatrijskog lečenja, nakon što je zadržana jer je lutala gola ulicama Los Anđelesa, a sada je došlo do novog incidenta.

Sama pozvala policiju

Nije poznato da li ju je policija uhapsila u njenom domu ili ispred njega, a policajci su za TMZ izjavili kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih je sama pozvala. U policijskoj stanici dočekalo ju je lekarsko osoblje kako bi procenilo da li joj treba dalje lečenje.

Svedoci su izjavili da je bila smirena tokom interakcije sa policajcima. Još uvek nije poznato da li je zadržana u policijskoj stanici ili je upućena u psihijatrijsku ustanovu.

Lutala gola ulicama Los Anđelesa

Podsetimo, baš kao i sada, glumica je sama nazvala broj za hitne slučajeve dok je lutala gola ulicama Los Anđelesa. Amanda je potom odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko posmatranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.