Slavna glumica neprepoznatljiva: Raskrstila sam sa Holivudom FOTO

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 14:50

Slavna glumica neprepoznatljiva: "Raskrstila sam sa Holivudom" FOTO

Glumica koja je harala devedesetih Bridžit Fonda istakla je da su njeni holivudski dani završeni.

Fonda, koja se povukla iz glume 2002. godine, nakon što se pojavila u brojnim filmovima koji su bili hvaljeni od kritičara, izgledala je gotovo neprepoznatljivo bez onog, dobro poznatog, holivudskog glamura, koji je odbacila pre više od 20 godina. Odlučila je da je vreme za udobniji autfit.

Na pitanje da li želi da se vrati u Holivud, Fonda je jednostavno odgovorila: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'Ne'.

Nakon što ju je jedan fotograf upitao da li postoji ikakva šansa da bi se to moglo desiti, ona je još jednom odgovorila negativno, kasnije dodajući: 'Mislim da nije, previše je lepo biti civil.'

Kada su je pitali da li bi bilo koji režiser na svetu potencijalno mogao da promeni njeno mišljenje, Fonda, koja je primećena u Los Anđelesu ranije ove nedelje, još jednom je odgovorila negativno.

Fonda je ostavila trag u svetu glume tokom osamdesetih i deedesetih nakon što je dobila ključne uloge u brojnim filmskim hitovima, uključujući "Džeki Braun" Kventina Tarantina.

Pre toga, glumica je poslednji put snimljena 2009. godine, dok je prisustvovala premijeri filma "Inglorious Bastards" Kventina Tarantina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.