Slavna glumica ima telo na kom joj svi zavide, a sad je u bikiniju FOTO

Izvor: B92, 25.Dec.2022, 13:54

Slavna glumica ima telo na kom joj svi zavide, a sad je u bikiniju FOTO

Čuvena glumica uživa u čarima Barbadosa.

Božićne i novogodišnje praznike Gvinet Paltrou provodi na moru, a društvo joj pravi njena ćerka Epl Martin. Gvinet, koja je ove godine proslavila pedeseti rođendan, izgleda savršeno.

U crnom bikiniju, Oskarovka je otkrila svoju izvajanu figuru, a za to je zaslužna specifična ishrana i redovno vežbanje, tačnije joga i pilates.

Za doručak glumica obično priprema smuti, kome dodaje Goop Glow, suplemen namenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sjaj kože. Za ručak tu su proteini i salata, a za večeru dozvoljava sebi da malo pretera: "Jedina stvar - trudim se da se ograničim na voću, jer sadrži velike količine šećera, a posle šest jedem sve što želim. U razumnim dozama, naravno", priznala je jednom prilikom.

Podsetimo, Paltrou i njen bivši partner Kris Martin su se venčali 2003. godine, a 2004. godine su dobili ćerku Epl, dok su sina Mozesa dobili 2006. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.