Slavljenica proslavila rođendan u kovčegu: Tražila od gostiju da se ponašaju kao na bdenju FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:09

Slavljenica proslavila rođendan u kovčegu: Tražila od gostiju da se ponašaju kao na bdenju FOTO

Brazilski mediji nedavno su izveštavali o rođendanskoj zabavi, na kojoj je slavljenica u pravom pravcatom kovčegu.

Prelepa Graci Gervazio (28) zamolila je svoje goste da se na rođendanu ponašaju kao na bdenju, da budu tužni, a oko njih nalazile su se slike i zapaljenje sveće.

Naravno, rođendan nije mogao da prođe bez torte, a slavljenica je oduvala rođendaske svećice, kada se začuo i gromoglasan aplauz.

Ovaj način proslave privukao je veliku pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čitave brazilske javnosti, a gotovo da nije bilo medija koji nije izveštavao o rođendansku proslavu koja je ličila na sahranu.

Dok su fotografije na društvenim mrežama prikupile na hiljade lajkova, bilo je i onih koji su ovu ideju smatrali "morbidnom".

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledala proslava o kojoj bruji svet:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.