Slavica Eklston napadnuta u svom domu u Švajcarskoj: Maskirani muškarci uspeli da pobegnu

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 10:34

Slavica Eklston napadnuta u svom domu u Švajcarskoj: Maskirani muškarci uspeli da pobegnu

Slavica Eklston, bivša supruga Bernija Eklstona, nekadašnjeg predsednika uprave Formule 1, napadnuta je u svojoj kući u Švajcarskoj.

Iz izvora bliskih Slavici Eklston saznalo se da su je u noći između subote i nedelje napala dvojica maskiranih muškaraca. Napad se dogodio u jedan sat posle ponoći, dok je Slavica spavala.

Ceo slučaj istražuje švajcarska policija, a Slavica je zadobila lakše telesne povrede, dok su napadači uspeli da pobegnu.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su bili u braku, Berni i Slavica Eklston bili su jedan od najpoznatijih parova na svetu, a ni razlika od 29 centimetara visine nije im smetala da u braku dobiju ćerke Petru i Tamaru te ostanu zajedno 24 godine. Svetski mediji pisali su da je glavni razlog raspada braka činjenica da Bernija nikada nije bilo kod kuće te da je lagao da će smanjiti odsutnost od kuće i entuzijazam prema poslu, što je i on sam priznao.

Brakorazvodna parnica 11. marta 2009. godine trajala je tek 58 sekundi, što verovatno spada među svetske rekorde, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili o podeli imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, što je čini jednom od najbogatijih žena na našim prostorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.