
Izvor: Poslovna žena, 16.Avg.2010, 01:01 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Slana hrana ubija polako
So, začin bez kojeg ne možemo, u neumerenim količinama može postati ubica. Stručnjaci upozoravaju da prekomerno soljenje hrane vodi u bolest, u teškim slučajevima čak i smrt, i da se hitno moraju preduzeti akcije koje bi pomogle da građani shvate da hrana može biti ukusna i bez puno soli. Srce, ...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poslovna žena. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poslovna žena. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.