Skroz gola Bjanka: Najskandalozniji autfit, svi prethodni padaju u vodu VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 13:38

Skroz gola Bjanka: Najskandalozniji autfit, svi prethodni padaju u vodu VIDEO

Bjanka Sensori otišla je korak dalje i definitivno se svrstala među najvulgarnije obučene poznate ličnosti.

Reper Kanje Vest svoju suprugu Bjanku definitivno podržava u oskudnom načinu odevanja, bilo da pozira samo za njegove oči ili da se nalazi u velikom društvu, u nekom noćnom klubu ili u javnosti.

Pomislili smo da od australijske arhitektice koja se potpuno predala Kanjeovom načinu života i "igra po njegovim pravilima" nećemo videti pikantnije od onoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na šta nas je navikla tokom proteklih meseci, međutim... Definitivno i od toga postoji skandaloznije i eksplicitnije.

Uvijala se tokom žurke u Las Vegasu nakon završenog "Superboula" dok je na njenom nagom telu bio komad materijala spojen tračicama koji "glumi" kombinezon, a sa strana je sve bilo otkriveno, pa je zaista malo toga ostavljeno mašti...

Pročitajte kako je Kanje odgovorio na kritike na račun njegove supruge zbog ovog snimka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.