Skinuli se goli i imali seks sa biljkama pred decom: Zemlja je naš ljubavnik, a ne majka“ VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 15:16

Skinuli se goli i imali seks sa biljkama pred decom: "Zemlja je naš ljubavnik, a ne majka“ VIDEO

Grad Lion našao se na meti kontroverzi nakon što je procureo video snimak grupe golih umetnika koji imaju seks sa biljkama, za honorar.

Desno krilo Liona kritikuje gradonačelnika Gregorija Dusea da je "stvorio kontroverzu” oko gradske subvencije dodeljene kolektivu golih izvođača. Prigovor im je bio i zbog toga što su kontroverzni performans izveli u parku pred decom koristeći seks igračke.

To je kolektiv golih izvođača Lundi Grandpre, koji žele da promovišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'ekoseksualnost'. To je koncept koji promovišu Beth Stephens i Annie Sprinkle, koje žele da zeleni pokret učine "raznolikijim, zabavnijim i seksi". Zasnovan je na ideji da je "Zemlja naš ljubavnik, a ne naša majka“ i zato nas pozivaju da "brinemo o njoj, a ne da je eksploatišemo za svoje resurse“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.