Izvor: Domino Magazin, 12.Sep.2013, 06:03 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Škembići u kajmaku
Viljuškom po ex-YU: Bosna
Potrebno: 1 kg telećih želudaca, 2,5 dl pavlake, 7 g sušenog ili mlijevenog đumbira, biber u zrnu, so
Želuce izrežite na komade (rezance) veličine 5 – 7 cm, posolite dodajte đumbir i kuhajte 1 sat. Skuhano procijedite i pomešajte s pavlakom. Začinima popravite ukus. Služite toplo.
Viljuškom po ex-YU:
Zapadna Hercegovina
Piše:
Tatjana Tagirov >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin <<
Uređuje
Mika Dajmak
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs