Škembići u kajmaku

Izvor: Domino Magazin, 12.Sep.2013, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škembići u kajmaku

Viljuškom po ex-YU: Bosna

Potrebno: 1 kg telećih želudaca, 2,5 dl pavlake, 7 g sušenog ili mlijevenog đumbira, biber u zrnu, so

Želuce izrežite na komade (rezance) veličine 5 – 7 cm, posolite dodajte đumbir i kuhajte 1 sat. Skuhano procijedite i pomešajte s pavlakom. Začinima popravite ukus. Služite toplo.

Viljuškom po ex-YU:

Zapadna Hercegovina



Piše:

Tatjana Tagirov >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin <<

Uređuje

Mika Dajmak

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.