Skarlet Johanson priznala: Previše sam krhka, poput nežnog cveta

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 13:27

Skarlet Johanson priznala: "Previše sam krhka, poput nežnog cveta"

Mnoge slavne osobe imaju društvene mreže na kojima ih prate milioni ljudi te dobijaju mnoštvo negativnih i pozitivnih komentara, ali glumica Skarlet Johanson nije među njima. Gostujući u potkastu "The Skinny Confidential Him & Her" ispričala je zbog čega nema profile na društvenim mrežama, čak ni skrivene.

Imala je Instagram, ali ga je obrisala

"Ne mogu. Moji ego i mozak su previše krhki. Ja sam poput nežnog cveta", rekla je glumica. Kaže da je ionako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << anksiozna bez korišćenja društvenih mreža, ali jednom je nakratko imala profil na Instagramu.

"Imala sam Instagram tri dana, a onda sam shvatila da sam provela oko 20 minuta gledajući nečiji profil. Saznala sam da ta osoba ima pitbula i dve ćerke i da živi u Berbanku. Pomislila sam: 'Šta? Upravo sam izgubila 17 minuta svog vremena. Sad osećam da bi trebalo da se preselim u Kaliforniju, nabavim istog psa i promenim svoj život na sve te načine'", prisetila se.

Ponekad se služi Tiktokom

Shvatila je da se zbog gledanja tog profila osećala loše, kao da želi da živi tuđi život, a ne svoj. Stoga je izbrisala Instagram i nije ga ponovo aktivirala. Međutim, ponekad se služi Tiktokom na račun svog brenda The Outset, koji je osnovala s Kejt Foster.

"Obe smo zapravo loše u tome, ali je zabavno. Volim da čitam recenzije kupaca i ponekad ponešto da snimim. Ali svaki put kad uključim Tiktok u kancelariji, postanem poput trogodišnjakinje s maminim telefonom i potpuno se zadubim u njega. Dakle, znam da ne mogu da imam Tiktok", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.