Skarlet Johanson lepotica godine

Izvor: B92, 16.Nov.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson lepotica godine

Holivudska glumica Skarlet Johanson proglašena je za lepoticu godine po izboru magazina za muškarce "GQ”.

Skarlet Johanson je ove godine igrala u filmu "Iron Man 2" i dobila pozorišnu nagradu Toni za ulogu u komadu "Pogled s mosta".

Glumica, koja je četiri puta bila nominovana za Zlatni globus, dobila je nagradu BAFTA za ulogu u filmu "Izgubljeni u prevodu", a objavila je i dva muzička albuma.

Na pitanje magazina koju svoju veštinu najviše voli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica je odgovorila: "Ne znam da li mogu da odgovorim na to pitanje. To je kao da pitate nekog šta mu se najviše dopada kad svira neki instrument. To jednostavno zadovoljava nešto u vama".

Među njenim ulogama su one u filmovima "Devojka sa bisernom minđušom", "Ljubav u Barseloni", "Crna Dalija", "Druga Bolenova kći", "Završni udarac", "Ostrvo", "Svet duhova" i "Američka rapsodija".

Magazin "GQ” će u izdanju koje stiže u prodaju 23. novembra imati nekoliko naslovnih strana i na njima će se, pored Skarlet Johanson, naći i glumci Džejms Franko, Džef Bridžiz i reper Drejk - koji su proglašeni za muškarce godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.