Šinejd OKonor je nestala

Izvor: B92, 16.Maj.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šinejd O'Konor je nestala

Muzičarka Šinejd O’Konor vodi se kao nestala, a policija sada brine za njenu bezbednost.

Izvor: DailyMail

TMZ javlja da vlasti veruju da je O’Konor „suicidalna“ i da je poslednji put viđena oko 13 časova u nedelju, kada je krenula u vožnju biciklom u Vilmetu (Ilinois) u kožnim pantalonama, dukserici i crnoj jakni s kapuljačom.

Nije poznato ko je prijavio njen nestanak.

O’Konor (49) objavila je prošlog novembra post koji su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protumačili kao „oproštajnu poruku“, tvrdeći da je uzela preveliku dozu pilula zbog „surovosti“ njene porodice.

Kasnije je pronađena živa i prisebna, ali je dobila medicinsku negu.

Samo nekoliko sati pre nego što je poslednji put viđena, Šinejd je objavila na Facebooku poruku koja je, izgleda, upućena njenom najstarijem sinu Džejku Rejnoldsu.

„Džejk, idi na sud u utorak i uzmi starateljstvo nad tvojim bratom iz Tusle. Moj advokat će omogućiti ilegalni put tebi i Donalu da ga dođete do njega u Tusli (da lažete policajce i tako to) s čim je sudija upoznat. Očekuj da se nađeš u nevolji. Zapravo, najbolje je da i sam povedeš advokata. Ali više ne napuštaj svog brata ili bilo koju od mojih beba. Ono što si ti uradio svom bratu i svojoj majci je DOSLOVNO kriminal“, napisala je Šinejd.

Pevačica se prošle godine žalila na društvenim mrežama da ju je sin, Rejnolds, sa devojkom doveo do očaja svojom „surovošću“.

Donal pomenut u postu je verovatno muzičar Donal Lani, otac njenog 12-godišnjeg sina Šejna.

Tusla je agencija za dete i porodicu u Irskoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.