Sin bogataša nije hteo na podmornicu: Bio je prestravljen zbog putovanja

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:36

Sin bogataša nije hteo na podmornicu: Bio je prestravljen zbog putovanja

Otkrivena pozadina odlaska mladića na kobnu egzibiciju

Američka obalska straža saopštila je juče da su u Atlanskom okeanu pronađeni delovi raspadnute podmornice Titan za kojom se tragalo skoro četiri dana. Među žrtvama su izvršni direktor kompanije koja je proizvela podmornicu Stokton Ruš, Hamiš Harding, Pol-Henri Nargeolet, Šahzada Davud kao i njegov devetnaestogodišnji sin Sulejman Davud

Britanski student koji je poginuo u tragičnoj imploziji podmornice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je prestravljen zbog ovog putovanja i pridružio se posadi samo da ugodi svom tati za Dan očeva, otkrila je njegova slomljena tetka, piše DailyMail.

Azmeh Davud je rekla za NBC News da je njen nećak obavestio rođaka da "nije baš za to", ali se osećao primoranim da ugodi svom ocu, koji je bio veoma strastven u vezi sa brodolomom iz 1912. godine.

Tragična vest o podmornici ju je šokirala.

"Osećala sam nevericu. Ovo je nestvarna situacija", rekla je kroz jecaje.

Azmeh je poslednja četiri dana provela ispred televizije, gde je pratila svaku vest o nestaloj podmornici, plašeći se da se dogodilo ono najgore.

"Osećala sam se kao da sam u stvarno lošem filmu sa odbrojavanjem, ali niste znali na šta odbrojavate. Bilo je teško disati kada sam razmišljala o njima", priznala je ona.

"Mislim na Sulejmana, koji ima 19 godina, tamo se borio za dah... Iskreno, to je jezivo", rekle su skrhana tetka i sestra za američko izdanje iz svog doma u Amsterdamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.