Silvester Stalone saopštio tužne vesti: Brus Villis je sve gore i gore

Izvor: B92, 11.Nov.2022, 20:53

Silvester Stalone saopštio tužne vesti: "Brus Villis je sve gore i gore"

Silvester Stalone je otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju njegov kolega i prijatelj Brus Vilis.

"Brus prolazi kroz zaista teška vremena. Gotovo nikako ne komunicira. Ta činjenica me ubija. To je tako tužno", rekao je Stalone.

Početkom ove godine objavljeno je da Brus pati od afazije, zbog koje je odustao od glumačkog posla. Afazija utiče na sposobnost slušanja i govora.

Najčešći uzrok afazije je moždani udar, ali se također može pojaviti nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede glave, udarca i slično. Još uvek nije objavljeno šta se tačno dogodilo Brusu.

On se nakon dijagnoze gotovo u potpunosti povukao iz javnosti. Tek ponekad ga paparaci snime kako šeta i ide u kupovinu sa suprugom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.