Silikonska pepeljuga: Srpkinja pobedila u švajcarskom rijalitiju

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Silikonska pepeljuga": Srpkinja pobedila u švajcarskom rijalitiju

Bečlijka srpskog porekla Sanja Alena (26) pobedila je u rijalitiju na švajcarskoj televiziji "Bačelor", pošto joj je neženja Kliv Buher poklonio poslednju ružu.

Sanja je u finalu uspela da osvoji srce "bačelora" Kliva. Ona je to učinila još u prvom delu rijalitija u Tajlandu, jer je bila prva kandidatkinja koju je Kliv poljubio i potom je bila i prva koja je provela veče sama s njim.

Inače, Sanja ne krije da mnogo investira u svoj izgled, ističući da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je moto "ko sebe ne voli, ne može ni drugima da uzvrati ljubav", a mediji u Švajcarskoj pišu da je ona silikonska pepeljuga.

Kako tvrdi, već je "uložila" 3.000 evra u grudi i 5.000 evra u nos, dok usne jednom godišnje "pumpa".

"Moj izgled mi je važan, ali odbacujem svake predrasude koje ljudi imaju pre nego što pričaju sa mnom", kazala je o sebi. Pobedom u rijalitiju "Bačelor", Sanja je stekla popularnost u Švajcarskoj, a ostaje da se vidi da li su ona i Kliv par i nakon ove emisije koja ima za cilj da pronadje mladu za poželjnog mladoženju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sanja Alena iz Beča pobednica rijalitija Bačelor

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018, 09:16

Srpkinja iz Beča Sanja Alena, koja je pobedila u švajcarskom rijalitiju Bačelor, srećna je što je mladi neženja Kliv Buher baš nju izabrao. Sanja je, u izjavi za "Vesti", kazala da ju je jedan drugar prijavio za Bačelor...- Rođena sam u Beču, a moji roditelji su iz Srbije. Živela sam u Los...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.