Short Term 12 na Slobodnoj zoni

Izvor: Domino Magazin, 18.Okt.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Short Term 12 na Slobodnoj zoni

Indi film koji je oduševio gledaoce širom sveta

Nakon osvojenih brojnih nagrada na festivalima širom sveta, jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje američke nezavisne produkcije, film Short Term 12, reditelja Destina Kretona, bice prikazan na filmskom festivalu Slobodna zona.

U centru radnje filma je Grejs, mlada devojka koja radi u ustanovi za zbrinjavanje problematičnih tinejdžera.Ona je predana svom poslu i čini se da uprkos svakodnevnom stresu uspeva da >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u svom životu sve drži pod kontrolom–dom u kome radi i njegove štićenike, ali i vezu sa dugogodišnjim dečkom i kolegom Mejsonom.

Slobodna zona ove godine održava od 7. do 13. novembra, po prvi put  istovremeno u tri grada - Beogradu, Nišu i Novom Sadu!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.