Sestra poznatog fudbalera napala Van Dajka: Ne zaslužuješ da sediš sa njim za istim stolom!

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra poznatog fudbalera napala Van Dajka: "Ne zaslužuješ da sediš sa njim za istim stolom!"

Sestra Kristijana Ronalda Katja Aveiro napala je putem društvenih mreža Virdžila van Dajka nakon što se Holanđanin na sinoćnoj dodeli Zlatne lopte našalio na pitanje o Portugalcu.

Naime, Van Dajk je doveo u pitanje to da li je Ronaldo uopšte njegov rival u borbi za nagradu koju dodeljuje "Frans fudbal".

"Ovde postoje ljudi koji su frustrirani! I izvan stvarnosti... Novinarka: 'Kristijano Ronaldo neće biti ovde. Da li je to jedan rival manje?' Van Dajk: 'Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ronaldo stvarno rival?' Ovo je bio odgovor holandskog štopera koji nastupa za Liverpul kada su ga pitali o odsustvu Ronalda sa ove ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti nagradu, iako je osvojio važne ekipne titule. Ipak, to je neka druga rasprava i u budućnosti će se saznati istina o fudbalu", napisala je Katja.

Potom se žestoko obrušila na Van Dajka spominjući uspehe koje je ostvario njen brat, prenosi Kliks.

"A sada, dragi Virdžile, gde god ti ideš, Kristijano Ronaldo je bio i otišao hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Dragi Virdžile, Kristijano je postao najbolji igrač u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžile? U tom klubu je pobedio tebe u finalu Lige šampiona. Virdžile, Kristijano ima pet Zlatnih lopti. Pobedio je tvoju Holandiju u finalu Lige nacija. Dragi Virdžile, on i u jednoj od poslednjih epizoda u karijeri osvaja više trofeja od tebe. Kad ti budeš imao pune ruke trofeja, onda ćeš moći da sedneš za sto sa njim. Odrasti i pokaži, kako se to kaže kod nas. Za mene je Kristijano najbolji fudbaler sveta", dodala je Katja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.