Serija - Valter brani Sarajevo

Izvor: Domino Magazin, 08.Feb.2011, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija - Valter brani Sarajevo

Bata Živojinović potvrdio da počinje snimanje serije, a do tada pogledajte film

Slavni glumac Velimir Bata Živojinović potvrdio je za Novosti da će u Novom Pazaru uskoro početi snimanje serije "Valter brani Sarajevo" u koprodukciji sa Kinezima

"U toku je prevod serije sa kineskog na srpski jezik, koja će, kao mi je rečeno, imati 30 epizoda. Još nisam odabrao glumce, ali grad jesam, a to je Novi Pazar", precizirao je Valter, mislimo Bata.

"Valter brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Sarajevo" ubedljivo je najgledaniji film ikada u Kini, dok Bata Živojinović već godinama važi za najpopularnijeg glumca u ovoj zemlji. Do tada pogledajte film:

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Snima se serija "Valter brani Sarajevo"

Izvor: Blic, 09.Feb.2011, 18:20

Snimanje serije “Valter brani Sarajevo” u kineskoj koprodukciji počeće uskoro u Novom Pazaru. ..Poznati glumac Bata Živojinović naveo da je u toku prevod sa kineskog na srpski jezik i da će serija imati 30 epizoda...- Još nisam odabrao glumce, ali jesam grad. U novoj seriji Valter će braniti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.