Izvor: Domino Magazin, 24.Jan.2020, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija The Witcher obara Netflix rekorde

Serija The Witcher je oborila sve rekorde na Netlixu. Premijera fantazije je bila nedavno i od tada suvereno vlada streaming servisom. Netlix je saopštio kako je seriju pogledalo 76 miliona naloga. A to je najbolje otvaranje nove serije na popularnom streming servisu IKAD. Prva sezona ima i ocenu 8.4 na IMDB što je izuzetan rezultat. […] The post Serija The Witcher obara Netflix rekorde appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Serija The Witcher obara Netflix rekorde

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jan.2020

Serija The Witcher je oborila sve rekorde na Netlixu. Premijera fantazije je bila nedavno i od tada suvereno vlada streaming servisom. Netlix je saopštio kako je seriju pogledalo 76 miliona naloga. A to je najbolje otvaranje nove serije na popularnom streming servisu IKAD. Prva sezona ima i ocenu 8.4...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.