Izvor: Domino Magazin, 21.Jan.2021, 11:29

Serija Lupin je totalni hit

Serija Lupin stigla je na Netflix i odmah pokorila fanove a naslov je već postao jedan od najomiljenijih na streaming servisu. U pitanju je francuska kriminalistička serija autora Georgea Kaya i Françoisa Uzana koja je stigla 8. januara a ima pet epizoda u prvoj sezoni. U glavnoj ulozi je Omar Sy koji glumi lopova Assanea […] The post Serija Lupin je totalni hit appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Netflix aktivira Shuffle Play opciju

Izvor: Domino Magazin, 22.Jan.2021, 09:29

Netflix aktivira Shuffle Play opciju. Još prošle godine je to najavljeno, ali sada znamo i da će to biti u prvoj polovini 2021 godine, piše Variety. Možda se pitate šta je uopšte Shuffle Play? Pa, to je opcija koja vam omogućava da pustite nešto, bilo šta. Odnosno, ako ne znate šta biste gledali,...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.