Šer sve čini da upravlja sinovljevim novcem: Sad tvrdi da je nestao

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 16:24

Šer sve čini da upravlja sinovljevim novcem: Sad tvrdi da je nestao

Šer tvrdi da je njen sin Elijah Blu Alman nestao i hitno traži da postane njegov privremeni staratelj jer je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje.

Popularna pevačica je u četvrtak podnela nove sudske dokumente u kojima kaže da će Alman primati sredstva od fondacije koju je osnovao njegov pokojni otac, pevač Greg Olman, ali i da on nije u stanju da upravlja finansijama zbog svog „teškog mentalnog zdravlja i problema sa zloupotrebom supstanci“.

U dokumentima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kojih je došao Page Six, Šer tvrdi da b Olmanov novac „odmah bio potrošen na drogu“ i da „mu ne bi ostalo ništa od njegovih sredstava“. Inače, zahtev za starateljstvo podnesen je u sredu, nekoliko meseci nakon što je Šer optužena da je pokušala da otme sopstvenog sina, kada je navodno angažovala četvoricu muškaraca za to. Ona je u dokumentima takođe napomenula da će Olmanova supruga, Marieangela King, "učiniti sve što je potrebno" da spreči 47-godišnjeg Olmana da sazna za ročište o starateljstvu.

Uprkos svemu, Šer tvrdi da voli svog sina i da uvek ima na umu njegove najbolje interese. U nedavnim objavama na društvenim mrežama, Olman je govorio protiv konzervatorstva. Prethodno je pričao o svojoj narkomaniji, a 2014. godine je medijima priznao da je koristio heroin i lekove protiv bolova, ali ističe da je sada navodno "čist".

Inače, 77-godišnja Šer je dugo bila u zavadi sa sinom i snahom Marijeangelom, koju je upoznao u Nemačkoj, gde je otišao na lečenje od posebno teškog slučaja lajmske bolesti. Filmska i muzička ikona navodno nije čestitala mladencima i čak je odbila da im prizna veridbu. Često su prolazili meseci, pa čak i godine, a da ona nije ni razgovarala sa sinom, koga je poslala u internat kada je imao samo osam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.