Šer raskinula sa 40 godina mlađim dečkom: Obmanuli javnost? FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 20:33

Šer raskinula sa 40 godina mlađim dečkom: Obmanuli javnost? FOTO

Slavna pevačica Šer je navodno prekinula sa svojim 40 godina mlađim dečkom Aleksanderom Edvardsom.

Naime, izvor blizak paru u ponedeljak je za TMZ izjavio da su pevačica i producent prekinuli vezu pre nekoliko nedelja. Međutim, izvor nije naveo razloge njihovog iznenadnog prekida.

Bivši par pokrenuo je glasine o veridbi u decebru prošle godine, kada je Šer viđena kako nosi veliki dijamantski prsten vredan navodno 250.000 dolara. Ona je tada izjavila da bi volela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ima mogućnost da pokaže prsten svojoj preminulo majci.

Međutim, izvor blizak paru, tvrdi da Šer i Edvards nikada zapravo i nisu bili vereni, već da su samo hteli ida izazovu pažnju medija. Šer se u poslednje vreme nije oglašavala na društvenim mrežama o navodnom prekidu, a ni njeni predstavnici nisu hteli da daju izjavu za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.