Senzacija: Gumball 3000 u Srbiji!!!

Izvor: Domino Magazin, 10.Feb.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija: Gumball 3000 u Srbiji!!!

Najluđa trka na svetu ponovo prolazi 31. maja kroz Srbiju i Beograd

To nije samo trka, to je putujuća multimilionska avantura u kojoj biste poželeli da učestvujete da imate para.

Najluđa trka na svetu Gumball 3000 ponovo dolazi u Srbiju! Trinaesti bogataški reli ove godine se održava od 26. maja do 1. juna. Na 3000 milja dugačkoj stazi proći će kroz samo 5 evropskih zemalja, a među Londonom, Parizom, Barselonom Venecijom i Monakom našao se i vaš dragi Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << />
Cena za ovogodišnje učestvovanje u trci je 25.000 funti, a naravno da nećete da se blamirate ako nemate bar nabudženi Porsche. Predviđeno je da učesnici trke 31. maja prođu kroz Srbiju i posete Beograd.

Pročitajte celu priču o trci Gumball 3000, a nemojte da propustite ni snimak na kome se vidi kako se upropaštava skupoceni Rolls Roys na putu za Novi Sad i kako se naš pandur snalazi u celoj situaciji.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Senzacija: Gumball 3000 u Srbiji!!!

Izvor: gDestinacija.com, 11.Feb.2011, 09:28

Najluđa trka na svetu ponovo prolazi 31. maja kroz Srbiju i Beograd To nije samo trka, to je putujuća multimilionska avantura u kojoj biste poželeli da učestvujete da imate para.Najluđa trka na svetu Gumball 3000 ponovo dolazi u Srbiju! Trinaesti bogataški...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.