Šenon Doerti moli za još tri godine života usled borbe sa rakom: Nisam završila sa životom

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 09:04

Šenon Doerti moli za još tri godine života usled borbe sa rakom: Nisam završila sa životom

Zvezda TV serije "Čari" nada se da će joj novi tretmani protiv raka pomoći da produži život.

U junu prošle godine, glumica je objavila da je njen rak metastazirao i proširio se na kosti i mozak. Šenon se sada nada da će joj nove terapije u borbi protiv opake bolesti pomoći da produži život bar nekoliko godina, piše news.com.au.

U ponedeljak je u epizodi svog podkasta „Hajde da budemo jasni“ otkrila svoju nadu da će uspeti da održi zdravlje narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko godina dok se ne postigne napredak u lečenju.

„Uvek govorim o tome da samo treba da izvučemo još tri do pet godina, a onda će biti terapije T-ćelijama. Biće mnogo više opcija koje će dati još pet godina“, rekla je Šenon.

„Onda u tih pet godina postoji čitava druga opcija i na kraju će možda biti leka“, dodala je ona.

Legendarnoj TV zvezdi 90-ih prvi put je dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, dok je u remisiju ušao dve godine kasnije, a vratio se u četvrtoj fazi 2019. godine. U januaru 2023. operisala je tumor na mozgu.

"Ne želim da umrem", rekla je u intervjuu za magazin "People".

"Nisam završila sa životom. Nisam završila sa ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila sa nadom da će stvari biti bolje. Jednostavno nisam završila", dodala je glumica.

Uprkos zahtevnim i iscrpljujućim tretmanima, Šenon još uvek pronalazi snagu i za svoj podkast.

Podsećamo, glumica je objavila i da je saznala da je suprug vara samo par dana pre operacije mozga, nakon čega ju je optužio da laže.

Više o tome pročitajte u tekstu: Bivši suprug Šenon Doerti tvrdi da glumica laže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.