Šenki Versaće je najbogatiji Albanac na Balkanu: Kupio vilu od 4 miliona evra u Beogradu VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 19:50

Šenki Versaće je najbogatiji Albanac na Balkanu: Kupio vilu od 4 miliona evra u Beogradu VIDEO/FOTO

Albanac iz Severne Makedonije Šenki Maslani zaintrigirao je javnost zbog veoma neobičnog načina života.

Naime, poznat kao Šenki Versaće, živi u neopisivom luksuzu, a na društvenim mrežama redovno objavljuje detalje svoje svakodnevice. Gde je raskoš, tu je i ovaj milioner, koji ne dozvoljava da ga bilo šta ogranišava, već sledi svoja uverenja i ciljeve. Inače je otac troje dece kojima dopušta da bez zadrške uživaju u svim privilegijma njegovog bogatstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Luksuzna kola, velelepne vile, preskupe krpice, kafić - sve je to i njegovom vlasništu. Međutim, sve ostavlja bez teksta zbog ogromen ljubavi prema poznatom svetskom brednu "Versaće", a koliko je njime opčinjen pokazuje i činjenice da je sve u motivima čuvene modne marke. Od nameštaja, do postiljine, garderobera, preko poda pa sve do zidova, sve šljašti i blješti.

"Versaće brend volim od 2009. godine. Posedujem kuću u selu Aračinova, ovde blizu Skoplja, i ona je cela u znaku Versaće brenda. Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaćea, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma",rekao je jednom prilikom Šenki Versaće.

Mnogi se pitaju odakle mu toliki novac, ali on je lako rešio sve nedoumice.

- Zaradio od od prodaje automobila, imam veliki auto-plac. Time se bavim godinama.

Svaki njegov automobil mu je personalizovan, i na sebi ima prepoznatljive Versaći šare.

Otovrio je i kafić u rodnom mestu, a čitav enterijer je, takođe, u Versaće znaku. Nameštaj je stizao iz raznih delova sveta, te je sve u njemu izuzetno skupo. Mada, i meni je prilagođen čuvenoj marki, te požete popiti kafu koja je ukrašena sa prepoznatljivim logom.

Dodatno je šokirao slikama na kojima pozira kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve od programa Versaće, uključujući i gardarobu, a oko vrata nosi zlatne lance od kojih neki teže sudeći po slikama i oko jednog kilograma, ako ne i više. Zbog svega navedenog, važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.

Na donji veš troši velike svote novca i navodno jedan par gaća mu košta 188 evra. Poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

"Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe... Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano. Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno", rekao je Šenki Maslani zvani Versaće.

Nema klasičan radni dan.

"Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i - uživam - rekao je ovaj bogati Albanac i istakao da alkohol ne podnosi, te da iako često izlazi, nikada ga ne pije.

"Volim žene, posebno Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video - rekao nam je on.

Pre nekoliko godina je kupio i lux vilu u Beogradu za 4 miliona evra.

Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli - objasnio je svojevremeno Šenki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.