Sendvič s lososom

Izvor: Domino Magazin, 08.Apr.2013, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sendvič s lososom

Viljuškom po svetu: Rusija

Soljeni ili dimljeni file lososa; ražani hleb; zelena salata; puter ili margarin

U ruskoj kuhinji riba zauzima značajno mesto, i najčešće se jede pržena, ili samo soljena, kao na primer losos ili haringa. Losos se može jesti kao meze, na malim parčićima belog hleba, premazanim puterom, ako je reč o prazniku. Svakodnevno, preporučujem kao prilog sendviču, kvalitetnom i hranljivom doručku. (Losos je pun korisnih omega kiselina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << i drugih važnih sastojaka!) U ovoj drugoj varijanti – namažite komad ražanog hleba puterom ili margarinom, položite na njega list zelene salate i preko komadić filea lososa. I to je sve!

Viljuškom po svetu:

Ruska kuhinja



Uređuje

Mika Dajmak

Piše

Zorana Bojić

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.