Selena Gomez završava muzičku karijeru: Ovome želi da se posveti

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 21:10

Selena Gomez završava muzičku karijeru: Ovome želi da se posveti

Selena Gomez se bavi muzikom, glumom i vlasnica je brenda Rare Beauty. Mnoge obožavaoce njene muzike možda će rastužiti vest da pevačica ne oseća da će se još dugo baviti muzikom.

„Počela sam da se zabavljam uz muziku i turneje su bile zabavne. Ali u isto vreme sam radila svoju TV emisiju, bilo je zabavno, pa sam nastavila. Ali što sam starija, to više mislim da bih volela da pronađem nešto što će me smirivati“, rekla je ona u podkast emisiji Smartless E!news.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Osećam da imam još jedan album u sebi, posle čega bih se verovatno posvetila glumi. Odmorila bih, jer sam zaista umorna“, iskrena je bila Gomezova.

Njen poslednji album je bio Rare iz 2020. Uprkos svom muzičkom uspehu, Gomez nije bila na turneji od 2016, koju je otkazala zbog problema sa mentalnim zdravljem koji su proistekli iz njene dijagnoze lupusa. Imala je 55 nastupa pre nego što je doživela "mentalni slom" kako je to nazvala njena prijateljica.

Iako je mnogi pamte prvo kao pevačicu, muzika je Seleni trebalo da bude samo hobi. Naime, Selena je želela da bude glumica, a u muziku je zakoračila kada joj je Dizni predložio da snimi album nakon što je od 2007. do 2012. godine bila zvezda njihovog serijala „Wizards of Waverly Place“ od 2007. do 2012.

Gomez trenutno glumi u seriji „Only Murders in the Building" sa Martinom Šortom i Stivom Martinom. Godine 2020. osnovala je brend Rare Beauty.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.