Seksi snimak glumice zasenio žbun ispod pazuha

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi snimak glumice zasenio "žbun" ispod pazuha

Glumica Bela Torn ne odustaje od nedepiliranih pazuha. Nedavne seksi slike koje je objavila na svom profilu na Instagramu ostale su u drugom planu u odnosu na njen prirodni izgled.

Glumica je učestvovala u promotivnom snimanju za svoju modnu marku "Filthy Fangs" i kupaće kostime koji će se uskoro naći na tržištu.

Na fotografiji koju je objavila na Instagramu pozira u crvenom, dvodelom modelu, a ono što je trebalo da bude seksi zasenile su dlake ispod njenih pazuha.

Njena partnerka na snimanju bila je njena rođena sestra Dani, koja nosi žutu verziju kupaćeg kostima koji inače košta 60 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.